Избор на интериорни врати - етапа, през които почти всеки стопанин. Преди всичко, повечето от нас обръщат внимание на външните характеристики на входната врата, но без съмнение, не забравяйте за проектните характеристики на вратите.

От какво, какво, какво нашите врати са изработени ...

За да започнете да разбирате, от това, което прави вратата. Двете най-атрактивната опция за нашата къща: врати от естествени и екологично чисти масивни врати, облицована с фин дървен фурнир. В сърцето както на дърво. В случай на масива - това е един дъб или бук, но под фурнир "скрит" инженерство масив от иглолистна дървесина. Цената на врати интериор често зависи не само от вида на материала, но и на неговите качествени характеристики. Също така се взема предвид специфичните характеристики на модела и неговата работоспособност дизайн.

Изкуство в масива

Смята се, че интериорните врати на масива показват равнището на доходите на къщата и придават на интериора определена здравина. Процесът на производство на масивни врати отнема много време, частично засяга тяхната стойност. С подходящи грижи, ще издържи дълго време, тези врати. Но имайте предвид, че почистването не е достатъчно. Промийте врати изискват по-голямо внимание. Дърво, за да бъдат деформирани в къщата трябва да бъдат някои условия "климат". В противен случай, резки промени във влажността и температурата на вратата може да набъбне или пляскане.

Фурнир - приятно и безопасно

Често идеално място в категорията "цена - качество" за нас са фурнировани врати. Очевидно те не са по-нисши към вратата на масива. Фурнирът е тънък лист на ценна дървесина, които са избрани от цвят и текстура на всяка ръка към вратата. Дъб, ясен, череша, орех, махагон, anegry, венге - изборът е огромен. Врати, фурнировани, допълва всеки интериор и ще служи на собствениците в продължение на много години. Разбира се, това е при условие, че материалът няма да бъдат повредени по време на операцията на вратата. Друго предимство на фурнировани врати, в смисъл, че е по-малко засегната от промени на влажността и температурата.

Какво е Tamburat и това, което "яде"?

Дърво може да "диша", а отвън останала непроменена, за да се постигне високо ниво на вентилация в крилото на вратата. За да направите това, в някои модели на пространството между рамката на вратата и дървени декоративни елементи изпълнен дървесна маса "пълнеж" по форма и структура, наподобяваща пчелна пита. Минимален диаметър от 15 мм клетки. Тази технология се нарича - Tamburat. Не се страхувайте от тази необичайна дума. Проектиране, на технологията Tamburat, могат да издържат на силен натиск - 3,5 кг 1sm.kv, 100 кг 30 sm.kv др Освен това, самата листа става много по-лесно.

Не забравяйте да вземат под внимание факта, че с течение на времето, продуктите, изработени от естествени материали, са склонни леко да променят цвета си, включително дървото. Това не е изненадващо, тъй като дървото - жив материал.

На прага на нови открития

Има три начина за отваряне на интериорни врати, въз основа на които се разделят на сгъване, плъзгащи се и сгъваеми врати. Последният, наричан от народа "bunching" се използват рядко поради ненадеждност. Ето защо считам, първите две възможности.

Отваряне на врати - класически вариант. Опишете как работи няма смисъл. Тези врати са тествани от много поколения. Само да си припомним, че отварящите се врати могат да бъдат нито един крило (само едната завеса, отваряне отвътре или отвън на стаята), и две или polutorastvorchatymi като по-голяма амплитуда разкриване.

Плъзгащи се врати - А популярен вариант тези дни, което позволява да се спести място в стаята. Често тези врати се използват в "гардероба" и отделени кухнята от трапезарията или всекидневната.

Красиво завършена врата.

Както споменахме по-горе, това е поглед в повечето случаи е основният критерий за избор на интериорни врати. Можеш да се обзаложиш! Тук, производителят предлага широка гама от модели, която без съмнение ще удовлетвори искане на всеки клиент. При избора на интериорни врати, а след това следват стила на интериора, както и техните вкусови предпочитания. Да не забравяме и за качествените характеристики на различните модели.

Например, слепи крилото на вратата, осигурява надеждно шумоизолация на стаята. Врата със стъклени вложки придават на интериора светлина, но тя ще намали нивото на шумоизолация.

Избор на врата със стъкло, обърнете внимание, че е закалено. Силата на закалено стъкло е няколко пъти по нормална концентрация. Дори ако такова стъкло е разбито, той не се разбие на малки парченца.

Матирано стъкло вложка внимателно да разсее светлината в помещението и да се създаде уютна атмосфера. Стъкло с автора рисунка подчертават дом декор стил и оригиналния звук крилото на вратата.

Основното нещо което трябва да помните при избора на интериорни врати, доверете се на надеждна компания за производство. Тогава нови врати ще служи на вас и вашия дом в продължение на много години.

Make a free website with Yola